FRIA Curacao

Een Fria-moment is altijd een feestje, of je nu alleen van je Fria geniet of samen met je vrienden of familie, iedereen heeft zijn eigen favoriete Fria-moment. Ook wij bij CBBC hebben onze favoriete Fria-momenten.

 

De Fria Bezorger

avatar edwinEdwin Thielman is de vrolijkste frisdrank chauffeur op Curaçao. Hij zorgt ervoor dat alle frisdrankmerken die CBBC produceert bij onze klanten op Curaçao terecht komt. Edwin kan je precies vertellen waar je Fria allemaal kunt kopen. Ook kent hij alle routes en straten van het eiland uit zijn hoofd. Het contact met de verschillende mensen vind hij het leukste aan zijn werk. Onderweg beleeft hij ook altijd wel wat, hoort hij leuke verhalen of maakt hij nieuwe vrienden. Edwin’s favoriete Fria-moment is na een warme dag hard werken, afkoelen met een ijskoude Fria Appel, deze vindt hij niet te zoet en heerlijk fris.

 


Marketing Manager

avatar myrtheMyrthe Verhulst is verantwoordelijk voor de marketing van alle frisdrankmerken die CBBC produceert en importeert. Verder onderhoudt ze contact met klanten, is ze o.a. verantwoordelijk voor PR, sponsoring en ze bedenkt de opvallendste en leukste campagnes. Myrthe vind haar werk zo leuk omdat geen dag hetzelfde is en ze het geweldig vindt om voor Fria, het meest geliefde merk op Curaçao, te werken. Myrthe’s meest memorabele Fria-moment was toen ze voor een jubileum van Coca-Cola Curaçao het voor elkaar kreeg om samen met de Nieuwe Post NV speciale Fria postzegels te laten uitgeven: dit is een echt ‘collectors item’ geworden. Myrthe beleeft haar Fria-moment rond vier uur als ze met behulp van een ijskoude Fria Kolita Light uit haar middagdipje kruipt.

CCC70FRIA-7 feb 2008